Mourinho hedder fornyelsen af de to store Manchester United

Næste sommer, Manchester United vil have mere end en spiller kontrakt udløbet. Derfor er Manchester Uniteds kontraktfornyelsesarbejde også i fuld gang. Ifølge rapporter har Billige Fodboldtrøjer Manchester United træner Mourinho fortalt klubben, Jeg håber, at de kan forny deres kontrakt med Mata og Herrera.

Rapporten sagde, at Mourinho ønskede at forlade to personer, På grund af deres rolle i skabsrummet, I det kaotiske skab, De tilhører mere fredelige spillere. De er meget populære inden for holdet og blandt fansne. Det vigtigste punkt er, at Mourinho mener Mata og Herrera, At kunne påvirke holdkammeraternes holdninger positivt.

Men det siges det Mourinho ønsker at forlade dem ikke kun på grund af deres karakter, Han mener snarere, at de to stadig vil spille en rolle i Manchester United. Mata er stadig en af de kreative spillere i Trøje Manchester United. Herrera’s mangfoldighed og hans evne til at udføre taktik bliver også værdsat af Mourinho. Derfor håber Mourinho, at Manchester United kan give dem nye kontrakter.

Chelsea er tungeste og sværeste opgave

Ifølge nyhederne, Billige Fodboldtrøjer Chelsea træneren Surry håber, at klubben vil kunne færdiggøre Azars fornyelse så hurtigt som muligt. Chelsea er også aktivt fremme relaterede forhandlinger. De ønsker at bruge en langsigtet kontrakt til at låse i fremtiden for Azar.

Ifølge den nuværende kontrakt, Azars kontrakt med Chelsea er stadig to år. Hvis du ikke får en fornyelse så hurtigt som muligt, Azar vil indgå i kontraktåret næste år. Real Madrid har altid været øje med ham. Denne sæson, under uddannelse af Surrey, Azar spillede de mest iøjnefaldende data ydeevne i de seneste år. Chelsea vendte også kraftigt tilbage til titelens rækker.

Chelsea håber at overtale Azar til at underskrive en langsigtet kontrakt med Stamford Bridge. Men udfordringerne overfor Trøje Chelsea øverste ledelse er også gode. Den potentielle udgravning af Real Madrid er den største trussel. Hvordan man holder Chelsea Azar jernholdet, Dette vil teste visdom af Chelsea’s top.

Liverpool forsvarede med succes Paris

Liverpool lavede en god start i Champions League, Liverpool slog Paris 3-2 hjemme. Klopp er meget glad for dette. Efter kampen blev spillet analyseret. Han roste Sturridge og Fermino, Også rost Billige Fodboldtrøjer Liverpools forsvar.

Klopp sagde: “Sturridge har en god præstation, han er meget god. Midtbanetrioen har også udført meget godt. Vores kompaktitet er meget god. Jeg fortalte Sturridge før kampen, Vis din bedste tilstand igen, og han gjorde det. Jeg var bekymret for Fermino’s øjne, Men han fortalte mig om morgenen at hans øjne kunne åbnes. Han er i god form, så jeg lod ham spille. ”

“Liverpool har afvist Paris-angrebet i aften. For at være ærlig hidtil, Mange europæiske hold kan ikke gøre dette. Liverpool er meget forsvaret, Jeg kan ikke huske, hvor mange indlysende muligheder de har. Trøje Liverpool forsvar er godt, Men ingen kan forhindre dem i 95 minutter. ”

Real Madrid styres også af Barca

I de seneste kommentarer, Skiltet af Guardiola under ledelse af Barcelona er at styre bolden og passere bolden. Hver sæson er Barcelona holdet med det mest forbipasserende. Nu håber Billige Fodboldtrøjer Real Madrid-træner Lope Teji også på at opnå fuld succes med den samme fodbold. Real Madrid i de første par sæsons spil, Det er også sandt, at afhængigheden af besiddelse og passering har fået en fordel.

Nu under ledelse af Lopetji, Real Madrid stil har ændret sig markant. Hidtil har Real Madrid passeret 1505 gange. Rangeret først i La Liga, Barcelona bestået 1470 gange. Real Madrid går mere end Barcelona. Derudover rørte Real Madrid bolden 1880 gange. Også 85 gange mere end Barcelona.

Real Madrid mål i denne sæson er at genvinde sin titel i La Liga. Lopetji lavede også La Liga-titlen som hovedmål. Og så langt Trøje Real Madrid er på rette spor.

Liverpool fortjent hengivenhed rekord

Ifølge nyhederne, Liverpool Billige Fodboldtrøjer spiller Milner er den mest betroede punktspiller i holdet. Han har altid opretholdt en fremragende straffesats.

Milner scorede 15 straffespark i Premier League. 13 gange scorede han bolden. Blandt dem fik han 10 frie kast i Liverpool. 9 bøder.

Hertil kommer, Liverpool Milner er den første spiller i Premier League for at gøre en straff på 8 på hinanden følgende frie kast. Sidste sæson, Milner repræsenterede Trøje Liverpool i i alt 47 spil i forskellige arrangementer. Bidragede 1 mål og 11 assists.

Messi vender ikke tilbage til landsholdet jeg forstår

Messi besluttede ikke at vende tilbage til det argentinske landshold i år. Hans Billige Fodboldtrøjer argentinske landsmand Tevez udtrykte sin forståelse og støtte til Messi. Og vil værdsætte muligheden for at genforene med Messi på retten.

“Det er en vidunderlig ting at lege med Messi. Uanset om det er hos ham eller som modstander, Jeg er glad. Jeg kan se ham spille tæt på mig på retten og gøre mig glad. ”

Til nyhederne, at Barcelona Messi ikke kommer tilbage til landsholdet på kort sigt, Tevez sagde at han er jaloux på ham Jeg var ikke klar over Messi’s indsats for Argentina: “Jeg forstår Trøje Barcelona Messi, når du giver alt, Men det er blevet kritiseret og kritiseret. Dette er negativt for både sig selv og holdet. Dette er et meget personligt anliggende, Har brug for at lade ham tage tid til at tænke over det. ”

Kernen i Real Madras nye sæson er Bell

“Bell har spillet rollen som Real Madras offensiv leder!” Dette er den seneste titel i medierne, sagde avisen, Det tog kun 15 minutter, Billige Fodboldtrøjer Bell viste energien i hans venstre fod. Og i de sidste 5 år, og i de sidste 5 år, Bell er blevet plaget af skader, Det viser bare talentet fra sin superstar.

Kampen mod Rom er lige begyndt. Bell sendte en vidunderlig hjælp. Hjælp holdet åbner dåsen. På den tid var Bell til højre, At se Asencio iført et hændelsesrum, Han sendte et diagonalt pas fra venstre fod og udenfor. Asencio brød i straffesparksfeltet og konfronterede målmanden med en enkelt kniv. Skub score. Bells pas er næsten lig med et halvt mål.

Real Madrid er overbevist om, at Bell vil blive stjernen i Real Madras nye sæson. Bliv en ny franchise-spiller. I den nuværende Real Madrid har ingen det samme potentiale som Bell. Selvom Bells markedsklagen ikke er så god som Trøje Juventus Ronaldo, Men har stadig et meget højt ry. Efter Ronald kom til Juventus, Den mest populære af Real Madrid er Bell. Mens du bor på hotellet, Bells popularitet er også rangeret først i Real Madrid. Mange fans råbte navnet på Bell.

World Cup runner-up eller kroatisk livreddende græs

“Vi har ikke kun 11 spillere på banen, Der er også støtte fra 4,2 millioner Billige Fodboldtrøjer kroatiske mennesker bag dem. ” Dette er den kroatiske midtbanespiller. Rakitic’s ord er inderlig.

For denne gang ledes krigen, For lande med økonomiske kriser, World Cup runner-up resultater, Kan et land genforene?

I Zagreb, 2.200 km fra Moskva. Kroaterne er helt i en karneval. Selv om resultatet af at miste er beklageligt, Men folkene har allerede lavet denne historie i Kroatien, Tænk på som en helt i hele landet. For en Kroatien med en befolkning på kun 4,2 millioner mennesker, Muligheden for at vise dig selv på verdensplan er værdifuld. Men de gjorde det, Trøje Kroatien i tennis, vandpolo osv. Sport har fantastiske styrker. Nu er det fodboldens tur.

England er et godt hold

Manchester United træner Mourinho kommenterede Frankrikes 1-0 sejr over Belgien. Derudover er han stadig i det næste spil, Billige Fodboldtrøjer Englands semifinale mod Kroatien, Udgivet nogle af mine egne synspunkter.

Efter at have afsluttet finalerne, Frankrig står næst for vinderen mellem England og Kroatien. For spillet mellem England og Kroatien, Mourinho gav også sin mening.

Efter hans mening Der er flere unge spillere i England. Så de er mere energiske, I gruppestadiet, De to første spil i England var lette. I tredje runde mod Belgien roterede Trøje England også. Så i forhold til Kroatien, England svarer til at spille en mindre bold.

Er den mest magtfulde konkurrence for Frankrig?

Verdensmesterskabet i Rusland i 2018 er virkelig øje. Den afrikanske fodboldhold har mistet alle fem hold og savnet de 16 bedste hold. Det populære tyske hold, der vandt mesterskabet, var den sidste i gruppestadiet. Den mest beklagelige ting for fansen er fodboldbanens arrogance. Billige Fodboldtrøjer Messi og Ronaldo kunne ikke mødes på scenen af verdensmesterskabet i Rusland.

Opstillingen af Brasilien i denne VM er meget stærk. Næsten alle fra de europæiske giganter. Den mere pragmatiske Neymar er meget stærk med andre spillere, Offensiv og defensiv, og i modsætning til andre sprængningshold, Det brasilianske hold trådte ind i VM 16 med de første 2 sejre og 1 træk af E-holdet. Et sådant stabilt og spændt brasiliansk hold kan beskrives som favorit til denne verdensmesterskab.

Ud over det fem-stjernede brasilianske hold, Det franske hold, der eliminerede det argentinske hold er også meget mester. Den samlede værdi af de franske holdets spillere overstiger 1 mia. Euro. Hovedtræner Deschamps er en erfaren gammel træner. Der er top stjerner som Gleizman, Mbape, Giroud, Dembele og Bogba. De mest iøjnefaldende stjerner i det Trøje Frankrig hold, Utvivlsomt den 19-årige geni fodboldkongen Mbape, I konfrontationen med det argentinske hold scorede han to mål for at bryde Argentina’s herlighed. Feltet ændrer sig hurtigt. Jeg håber, at både Brasilien og Frankrig kan bringe spændende kampe. Der er ingen fortrydelse i denne verdensmesterskab.